vrijdag 13 april 2018 13:00

Speurneuzen in Museum Hengelo

Museum Hengelo heeft uw hulp nodig!

WIE WEET MEER OVER FOTO”S?

Museum Hengelo heeft hulp nodig bij het vinden van ontbrekende gegevens van (historische) foto’s van Hengelo, Beckum en Oele. Het museum beschikt over ruim dertigduizend foto’s, maar van bepaalde foto’s missen wij belangrijke gegevens.

Het zijn foto’s die elk op zich een verhaal vertellen uit bijvoorbeeld de vorige eeuw over personen, straten, pleinen, scholen, bedrijven en/of verenigingen. Maar bij sommige foto’s missen wij enkele gegevens zoals wie, wat, waar en wanneer een foto is gemaakt.  Met uw hulp willen wij graag aan de ontbrekende gegevens komen. En daarom organiseren wij op elke tweede vrijdag van de maand, ’s middags vanaf 13:00 uur, ‘Speurneuzen in Museum Hengelo’. Wij nodigen u uit ons te helpen bij het vinden van de ontbrekende gegevens.

Het wordt een gezellige middag, want het bekijken van oude foto’s is al een feest op zich. In de maand april is ‘Speurneuzen in Museum Hengelo op vrijdag 13 april. De toegang is GRATIS en de koffie staat vanaf 13:00 uur voor u klaar in het Auditorium van het museum aan de Beekstraat 51.