zondag 03 maart 2019

Binnenkort in Museum Hengelo

_________________________________________________________________________________________

Fietstocht langs de grens van Hengelo

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert de Werkgroep Markegrenzen van Museum Hengelo een fietstocht langs de oude noordgrens van de gemeente Hengelo. De tocht staat vooral in historisch perspectief, maar is landschappelijk ook de moeite waarde. De start is om 19.00 uur vanaf de hoek Haaksbergerstraat-IJsselstraat in Hengelo, de route is 17 km lang. We eindigen aan de Oldenzaalsestraat (tegenover de Deurningerstraat), naar verwachting om ongeveer half tien. De deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op http://markegrenzen.nl/gemeentes/hengelo/activiteiten.php.

Inloop-rondleiding

Eenmaal per maand organiseert Museum Hengelo op een zondagmiddag een inloop-rondleiding voor bezoekers.

De rondleiding start om 14:00 uur. Een minimum aantal deelnemers is er niet. En aanmelden is niet nodig. Voorafgaand aan de rondleiding staat in het Auditorium een PowerPoint presentatie over het museum gereed voor vertoning. En na afloop start in hetzelfde Auditorium de film ‘Geschiedenis van Hengelo’’ (duur 20 min.).

De koffie staat klaar.

Toegang        Normale toegangsprijs (Museumkaart van toepassing)

Zondag          30 juni

Tijd                 14:00 uur

Aanmelden    Niet nodig

Locatie           Museum Hengelo, Beekstraat 51

De rondleiding wordt verzorgd door Marloes van der Meer.

Voor informatie over overige aankomende activiteiten in Museum Hengelo verwijzen wij u graag naar de Agenda op de website van het museum: www.museumhengelo.nl .