dinsdag 24 juli 2018

Wist u dat?

In Museum Hengelo kunt u terecht voor de lokale geschiedenis van Hengelo. Met kunst- en gebruiksvoorwerpen en beeldmateriaal wordt de cultuur en geschiedenis van de stad in beeld gebracht. Wij laten zien waarom Hengelo er uit ziet, zoals het er uit ziet.

Maar wist u dat Museum Hengelo ook een kenniscentrum is met fotoarchief, bibliotheek, historisch archief met documenten over families, bedrijven, verenigingen en dergelijke en archeologie?

Kortom, museum als vraagbaak.

• Wist u ook dat Museum Hengelo allerlei projecten en activiteiten organiseert?
  • Dat wij samenwerken aan het vergroten van het museumplezier voor alle leeftijden?
    • Zo gaat u terug in de tijd. Terug naar de jaren ’60 bij het draaien van plaatjes uit die tijd op een heuse jukebox.
    • Kunt u zich verkleden.
    • En ….. voor kinderen een spannende speurtocht.