Fotoarchief

Het systeem toont een overzicht met onderwerpen, alfabetisch gerangschikt naar onderwerp. Door een onderwerp te selecteren, verschijnt een vervolgscherm met detailinformatie. Click op de detail informatie van het onderwerp dat uw belangstelling heeft en de gegevens worden boven in het scherm opgenomen.
Click vervolgens op het zoekteken en het systeem toont de gewenste foto(s).

Het is ook mogelijk om een foto op basis van een titel te zoeken (bv. Stork).
Vul in het zoekvenster het door u gewenste onderwerp in (bijvoorbeeld Stork).
Click op het zoekteken en het systeem toont de gewenste foto(s).

Wilt u op een of meerdere foto’s reageren, maak dan gebruik van de button Reactieformulier (links onder aan het scherm).

Indien u een of meerder foto’s wilt bestellen, maak dan gebruik van de button Bestellen (eveneens links onder aan het scherm). De kosten van een foto bedragen € 7,50 per foto. Indien u meer dan 5 foto’s tegelijkertijd besteld, ontvangt u een korting van 10 %. Foto’s worden u digitaal toegestuurd. Overigens geeft het systeem u ook informatie over het aantal foto’s dat u in de Winkelwagen hebt geplaatst.

Klik hier om naar het fotoarchief te gaan.

***** Indien u vragen heeft over foto’s of meer informatie wenst over foto’s uit ons omvangrijke archief, ***** neem dan gerust even telefonisch contact op met medewerk(st)ers van de afdeling Fotoarchief. Ook ***** voor het maken van een afspraak kunt u contact met hen opnemen. Zij zijn bereikbaar op dinsdag-***** morgen, woensdagmorgen en donderdagmorgen van 09:00 tot 12:00 uur.

***** Tel. 074 – 259 42 16 (en vragen naar het Fotoarchief) of stuur een e-mail naar foto@museumhengelo.nl .